Werkvormen Inspiratiedag
voor Docenten

Binnen, Houten, 12 februari 2020

Werk je in het onderwijs, of op een andere manier met pubers of jongvolwassenen en wil je inspiratie opdoen en meer actieve en ervaringsgerichte werkvormen inzetten?Werkvormen die je met pubers kunt doen, met studenten, in of buiten de klas.

Wat ga je allemaal doen en ervaren?

  • Laagdrempelige Kennismakingsspellen
  • Originele Energizers doen en keihard lachen
  • Teambuilders en probleem-oplossers ervaren
  • Een veilige sfeer creëren in de groep
  • Leren hoe je de energie hoog kunt houden
  • Tools om de juiste werkvorm te kiezen op het juiste moment
  • Evaluatie werkvormen en afronders ervaren.

Kennis gemaakt met 101werkvormen. D.m.v. ogenschijnlijk simpele spelletjes en opdrachten werden we als groep aan het werk gezet. Na 1,5 uur waren de 7 onbekende mensen waarmee we de workshop starten al een (h)echt team geworden. Leren door doen ipv alles precies te overdenken (en beren op de weg te zien) is als omschrijving waarschijnlijk te kort door de bocht, maar raakt voor mij wel de essentie. Een hele leuke middag gehad.
En: als je 15 mensen de hele middag aan het werk zet (ook als het af en toe regent) en ze vervolgens allemaal met een glimlach op hun gezicht weg laat gaan dan weet je dat je geïnspireerd hebt!

Karin van Geloven

Docent Avans Hogeschool

Superdagje! Enthousiaste begeleiding. Veel geleerd ervaren. Inspirerend nieuwe energie.

Paula Pontier

Trainer, coach


trainer: Waldo oosterhoff

Sinds het afronden van mijn opleiding als docent lichamelijke opvoeding in 2001 heb ik mij gespecialiseerd in werkvormen, waarbij de beleving en de ervaring centraal staat. Ik heb gewerkt met uiteenlopende doelgroepen. Van taakstraffers tot douane beambten, van basisschoolkinderen tot docenten. Momenteel ben ik werkzaam als docent lichamelijke opvoeding en didactisch beeldcoach op een school voor VMBO, HAVO en VWO.


De workshops die ik geef zijn altijd actief in een ontspannen sfeer, waarbij er ook  voldoende tijd is voor individuele wensen en inbreng. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten op een van de inspirerende workshops.


Praktische informatie

Een dag boordevol ervaringen, die je nooit meer zult vergeten. De nadruk ligt vooral op werkvormen ervaren; niet op evalueren en reflecteren, dat laten we aan jou zelf over.

En natuurlijk ontmoet je een heleboel nieuwe en leuke mensen voor je netwerk!

Praktische informatie:
Wanneer:

Woensdag 12 februari 2020

Trainer: 
Waldo Oosterhoff
Waar: Houten
Parkeren: gratis
Tijden: van 14.00 tot 21.00 uur
Investering in jezelf:  €245,- ex btw in een onvergetelijke dag.
Koffie, thee en avondeten: inclusief
LET OP: Er is slechts plek voor 20 deelnemers!


Stel het aanmelden niet uit, want onze workshops zitten altijd snel vol.


Annuleringsvoorwaarden:
Mocht je, om welke reden dan ook, niet aanwezig kunnen zijn en toch reeds betaald hebben, mag je te allen tijde jouw plek aan iemand anders geven. We vragen je dit wel aan ons te melden.
In het verleden zijn wij heel flexibel geweest met geld terugstorten bij annulering, of doorschuiven naar een volgend evenement; echter wij hebben besloten dit niet meer te doen, omdat het niet werkte; zowel voor de deelnemers als voor ons niet. Bovendien is het percentage annuleringen flink gedaald, nadat wij deze voorwaarden ingesteld hebben.

© 2024 101werkvormen.

>