In-company

Teambuildingdag

Wil je op een inspirerende manier aan je team bouwen? Of je nu een scrum team bent of een afdeling bij een gemeente of een ziekenhuis, ga met ons mee een dag de hei op of de gymzaal in! Wij laten je door met actieve werkvormen op een andere manier met elkaar kennismaken.

Afhankelijk van je behoefte, tijd en budget plannen we een hele of een halve dag, wanneer het jou uitkomt. 


Ga met je team actief aan de slag en leer elkaar op een andere manier kennen

dit ga je allemaal doen en ervaren:

  • Samen veel plezier maken 
  • Ervaar waarin je anders bent, en wat je gemeenschappelijk hebt
  • Vind je unieke waarde als team
  • Ga verfrist en energiek weg, met kramp in je kaken 
  • Leer je collega's van een andere kant kennen

Bewondering voor hoe jullie dit doen! Zo lekker dicht bij jullie zelf en met alleen maar leuke werkvormen maar ook sterke vragen om er van te blijven leren!

Jan van Baardewijk

Teamcoach

Superdagje! Enthousiaste begeleiding. Veel geleerd ervaren. Inspirerend nieuwe energie.

Paula Pontier

Trainer, coach


Dit zijn de trainers: 

Ik ben Hugo Bakker.


Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het werken met groepen en weet hoe belangrijk het is om afwisseling, energie, en plezier te creëren als je met groepen werkt.


Helaas zie ik nog veel te veel dat trainers, leerkrachten, docenten niet altijd de tijd hebben om nieuwe inspiratie op te doen waardoor ze het gevaar lopen om plat gezegd 'saaie' trainingen of lessen te geven.


Ik heb er mijn missie van gemaakt om hen te inspireren om meer actieve en ervaringsgerichte werkvormen te gebruiken. 

Ik ben Waldo Oosterhoff. 

Sinds het afronden van mijn opleiding als docent lichamelijke opvoeding in 2001 heb ik mij gespecialiseerd in werkvormen, waarbij de beleving en de ervaring centraal staat.


Ik heb gewerkt met uiteenlopende doelgroepen. Van taakstraffers tot douane beambten, van basisschoolkinderen tot docenten.


Momenteel werk ik als docent lichamelijke opvoeding en didactisch beeldcoach op een school voor VMBO, HAVO en VWO.


De workshops die ik geef zijn altijd actief in een ontspannen sfeer, waarbij er ook  voldoende tijd is voor individuele wensen en inbreng.


Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten op een van de inspirerende workshops.

Ik ben Gerdy Heek. Sinds mijn 23e train ik groepen, van gebruikerstrainingen, Agile Bootcamps, trainingen communicatie en productiviteit tot aan twee HBO opleidingen.  


Ik ben gecertificeerd NLP practitioner en DiSC-certified. 


Mijn trainingen zijn energiek en praktisch. Ik kan niet wachten om je gave werkvormen te laten ervaren die de deelnemers iets leren over samenwerken, communicatie, verandering of leiderschap. 


Ik neem een rugzak mee vol met hilarische, originele, actieve en minder actieve, ervaringsgerichte en soms juist hele rustige werkvormen.


Kom ervaren hoe jij jouw groepen op een leuke en waardevolle manier iets kunt leren. 


Praktische informatie

Een dag boordevol ervaringen die je nooit meer vergeet. Ik vind het geweldig om met een grotere groep te werken, omdat ik je graag wil laten zien hoe je dan met energie kunt werken. 


Praktische informatie:
Wanneer:
Je kunt contact opnemen via onderstaand formulier, of even bellen naar 085-1306820 voor de planning. We geven trainingen op alle dagen behalve zondag. 

Trainer: 
Afhankelijk van de vraag (en agenda) plannen wij de beste trainer in voor jouw behoefte
Waar: De locatie regel jij zelf
Tijden: In overleg
Investering:  De investering voor een halve dag is 1597,-, de investering voor een hele dag is 2197,-. 


Waarom dat verschil zo klein is? Simpel- de meeste tijd besteden we aan de voorbereiding! Prijs is inclusief voorbereiding, materiaal, reistijd en reiskosten, exclusief BTW.


Nodig ons uit voor een geweldige dag op locatie!


Annuleringsvoorwaarden:
Wilt u na het ondertekenen van de offerte toch de boeking annuleren dan brengen we 50% van het afgesproken bedrag in rekening, tot een week voor de training. Daarna wordt 80% in rekening gebracht. Maar we zullen, bij overmacht, altijd eerst proberen een alternatief te vinden.

© 2022 101werkvormen.

>