Incompany workshops/ trainingen

Team APK - 1 dagdeel

Er hoeft niets aan de hand te zijn om een APK te doen. Een Team APK is als het vervangen van de olie en het aanvullen van de ruitenvloeistof...

1x per jaar een sessie met het team, zo maar, omdat communicatie en samenwerking eigenlijk overal wel ingewikkeld blijkt. Iedereen doet aannames, vult dingen in voor elkaar, irriteert zich wel eens aan elkaar, maakt wel eens afspraken waar men zich niet aan houdt...

Op een leuke, actieve en ervaringsgerichte manier, als het kan in de buitenlucht, helpen wij uw team om effectiever samen te werken voor betere resultaten.

Train de Trainer - ééndaagse

Heeft u een team van trainers en wilt u hen toerusten met tools om (nog) meer interactief, ervaringsgericht, speels en afwisselender te werken?

Met de M.E.R.C.I. methode uit de 101werkvormen Formule hebben uw trainers een kapstok om hun trainingen te ontwerpen voor meer impact en betere borging.

In 1 dag maken uw trainers zich deze methode meester.

Werkvormen Inspiratiedag

Heeft u een groep trainers die meer afwisseling in hun werkvormen willen?
Wanneer een training vaker gegeven wordt kan de verveling er in sluipen en komt er een moment dat de trainer zelf behoefte heeft om inspiratie op te doen.

In dat geval is het wellicht een beter idee om bij u op locatie 

101werkvormen hielpen bedrijven en teams in allerlei branches;

"Ervaringsleren is de meest krachtige vorm van leren."

Hugo Bakker

>